Starline Monoblock

Vinylester Monoblock

Uw Starline Monoblock blinkt uit in tal van opzichten. Niet alleen is veel aandacht besteed aan luxe en comfort, vooral ook is gekeken naar veiligheid, ergonomie en design. Meer dan 35 jaar ervaring en ontwikkeling vormen de basis voor dit unieke zwembad. Moderne fabricagetechnieken en hoogwaardige materialen garanderen u levenslange kwaliteit en minimaal onderhoud.

Het Starline Monoblock is leverbaar in diverse typen en afmetingen, met een rechte (Carré) of romaanse (Romana) inlooptrap, met of zonder geïntegreerde Roldeck lamellenafdekking. Het Starline Monoblock is verkrijgbaar in helder wit, hemelsblauw, lichtblauw en grijs. Heeft u minder te besteden of een kleinere tuin? Daarvoor heeft Starline de aantrekkelijke SEH70. In deze serie, die zich kenmerkt door een functionele maatvoering (7 x 3,5m), zijn eveneens modellen verkrijgbaar met een hoek-inlooptrap of met een ronde inlooptrap.

Hoewel vele voorzieningen al standaard aanwezig zijn, kunt u het Starline Monoblock naar hartelust uitbreiden met luxe voorzieningen. Wat dacht u van een geïntegreerde jetstream; om eindeloos tegenin te kunnen zwemmen of een heerlijke hydromassage? Maar denkt u ook aan zaken als: zwembad- afdekking, duikplank, waterval, randstenen en onderwaterverlichting.

Vinylester, hét zwembadmateriaal

Als u een zwembad wilt dat werkelijk álles heeft, kies dan voor Starline polyester met een vinylester bufferlaag. Vergeleken met andere materialen biedt Starline polyester een aantal doorslaggevende voordelen. Het materiaal is mooi glad afgewerkt, is bijzonder sterk en stabiel en vraagt nauwelijks onderhoud. Starline biedt u met polyester een scala aan mogelijkheden met losse elementen of als Starline Monoblock, geheel uit één stuk. Bij het Monoblock worden de meeste voorzieningen al in de fabriek aangebracht. Dat komt niet alleen de snelle installatietijd ten goede, maar vooral ook de kwaliteit. Binnen één week een volwaardig gerealiseerd zwembad bezitten is geen uitzondering.

Afbeelding monoblock