Starline modular

Starline Modular

Starline Modular wordt opgebouwd uit losse segmenten van hoogwaardig glasvezelversterkt vinylester.

Met de wand- en bodemdelen kan eenvoudig gevarieerd worden in vorm en in afmeting van uw zwembad, de mogelijkheden qua afmetingen zijn eindeloos. Het resultaat? Een perfect afgewerkt, onderhoudsvriendelijk skimmerbad, met mooie, gladde wanden. Een hoektrap of ladder maken het zwembad af.

Strak en onberispelijk

De Starline elementen zijn gemakkelijk te plaatsen, ook op de moeilijker bereikbare locaties. Starline Modular is verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw, lichtblauw en grijs. De bevestiging van de wandelementen gebeurt door middel van een unieke, door Starline ontwikkelde lijmtechniek. 100% afdichting gegarandeerd! En geen sprake van onsierlijke naden: de lijm heeft dezelfde kleur als het bad, de naden zijn nagenoeg onzichtbaar. De afwerking oogt even strak en onberispelijk als bij de andere Starline zwembaden.

Starline Modular met overloopgoot

Starline Modular met overloopgoot is bij uitstek geschikt als hotel- of campingbad, maar zeker ook als luxe privé-zwembad. In deze uitvoering ligt de waterspiegel op maximale hoogte. Omdat de rand van het zwembad geen optische begrenzing vormt, lijkt het zwembad groter. Bovendien werkt de overloopgoot als een allround skimmer die zorgt voor optimale afzuiging van het oppervlaktewater; daar waar de meeste vervuiling optreedt. In tegenstelling tot het standaard elementenbad, biedt het bad met overloopgoot de mogelijkheid om ronde vormen toe te passen. De ronde hoeken variëren in radius, waardoor tal van vrije vormen gerealiseerd kunnen worden. De roosters zijn voorzien van een antislip profiel, uitneembaar en maken het reinigen van de overloopgoot uiterst eenvoudig. De diepte van het elementenbad met overloopgoot bepaalt u zelf en kan variëren van 55 tot 180 cm.

Trappen

Voor alle Elementenbaden van Starline heeft u de keuze uit een gebogen Romaanse inlooptrap, een rechte inlooptrap type Carré, de inlooptrap Nova met variabele breedte en een hoekinlooptrap. Alle modellen hebben de mogelijkheid deze te voorzien van een startblok, die weer benut kan worden voor het monteren van een jetstream of extra verlichting.

Roldecknis

De speciaal ontwikkelde Roldecknis voor Starline Elementenbaden, zorgt voor een perfect geïntegreerde inbouwmogelijkheid van de lamellenafdekking. In de nis onder de terrastegels wordt de afdekking volledig onzichtbaar en automatisch op- en afgewikkeld. Het Starline Roldeck biedt in combinatie met een veiligheidsrand optimale veiligheid en voorkomt vervuiling als het zwembad niet wordt gebruikt. Het kan worden voorzien van een kinderveiligheidsslot, waardoor het tevens voldoet aan extra veiligheidseisen.