Luchtbehandeling

Luchtbehandeling

Voor een binnenzwembad voorziet Starline in de juiste apparatuur voor ontvochtiging, ventilatie en verwarming. Door de volledige controleerbaarheid van alle functies heerst in de zwembadruimte (en aangrenzende ruimten) een aangenaam woonkamerklimaat.

Installatie en onderhoud

Het luchtbehandelingsapparaat is in diverse uitvoeringen leverbaar. Zo kunnen we zeer flexibel inspelen op uw wensen en tevens rekening houden met het ontwerp van het kanaalsysteem in de ruimte waar het zwembad zich bevindt. Het systeem is uitstekend in te passen in het geheel. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en wordt plug&play geleverd, waardoor montage slechts korte tijd vergt. Uw lucht- behandelingsapparaat behoeft na plaatsing vrijwel geen onderhoud, het volstaat dat u 1 tot 2x per jaar de luchtfilters vervangt. Met het Starline lucht- behandelingssysteem geniet u optimaal van uw binnenzwembad!

Een gezond en aangenaam klimaat als uitgangspunt

Steeds meer mensen kiezen voor een binnenzwembad. Het is natuurlijk prettig om op elk moment te kunnen zwemmen. U hoeft geen rekening te houden met de weersomstandigheden en heeft bovendien absolute rust en privacy. Bij binnenbaden zien we echter vaak een warm, vochtig en daardoor wat benauwd klimaat ontstaan. Starline Equipment biedt hét systeem om dit probleem uit de wereld te helpen.

De optimale balans

Bij het realiseren van een optimale balans in het klimaat zijn vooral de temperatuur en vochtigheids- graad van belang. Het Starline luchtbehandelingssysteem reguleert zeer nauwkeurig. Door slimme technologie kunnen samenstelling, kwaliteit en vochtigheidsgraad van de lucht precies op het gewenste niveau worden gebracht.

Er wordt gewerkt met het “heat-pipe” principe, waardoor nauwelijks warmte verloren gaat terwijl toch verse buitenlucht bijgemengd wordt. Uw zwembadruimte wordt dus continu voorzien van verse, droge lucht. Door de juiste plaatsing van aanzuig- en inblaasroosters verkrijgt u een gegarandeerd droge ruimte waar condens geen kans heeft. Het systeem werkt geruisloos en verbruikt slechts een derde van de energie die een reguliere ontvochtiger nodig heeft.