Starline zwembaden

starline-den-bosch-vissers-zwembadenDenkt u erover een zwembad aan te schaffen voor in uw tuin of binnenruimte? De zwembaden van Starline zijn verkrijgbaar in diverse modellen, afmetingen en kleuren. Uw wensen en eisen bepalen welke zwembad het beste bij u past. Kiest u voor een binnenzwembad zodat u het hele jaar door kunt zwemmen in de privacy van uw eigen huis? Of wenst u liever een zwembad voor in de tuin zodat u kunt genieten van de seizoenen?


ZWEMBADEN – NEXXT LINE


Een zwembad uit de NEXXT Line is stijlvol en straalt rust uit. Kenmerkend voor een NEXXT zwembad is dat de waterlijn gelijk loopt met het terras. Daardoor lijkt het zwembad te versmelten met de omgeving en heeft het een prachtig spiegelend effect. Het design van de bassins toont strakke architectonische lijnen en hoeken.

nextt Alles over NEXXT zwembaden

 

ZWEMBADEN – NOVA LINE


Het ontwerpteam van Starline bracht voor de ontwikkeling van de NOVA Line het concept ‘zwembad’ terug tot de essentie. Met als resultaat strakke minimalistische lijnen. Deze zwembadlijn wordt gekenmerkt door een hoge waterlijn direct onder de randstenen.

 Alles over NOVA zwembaden

 

ZWEMBADEN – DYNAMIC LINE


De zwembaden uit de DYNAMIC Line zijn verkrijgbaar met diverse inlooptrappen. Echt bijzonder is de royale rechthoekige inlooptrap met loungeplateau net onder de waterspiegel. Een heerlijke plek om te zonnebaden terwijl u deels in het water zit. DYNAMIC zwembaden zijn standaard uitgerust met een nis achter het bad voor een Starline Roldeck® zwembadafdekking en een veiligheidsrand voor de ondersteuning van een uitgerolde afdekking.

 Alles over DYNAMIC zwembaden

ZWEMBADEN – CARRÉ LINE


De zwembaden uit de CARRÉ Line kenmerken zich door de ruime gelijknamige vaste CARRÉ inlooptrap over de volle breedte van het bassin. Deze zwembaden hebben een tijdloos ontwerp met een klassieke tint. Een CARRÉ zwembad kan uitgevoerd worden met of zonder nis voor een Starline Roldeck® zwembadafdekking. De standaard veiligheidsrand zorgt voor de ondersteuning van een uitgerolde afdekking.

zwembad_carre_blok_4 Alles over CARRÉ zwembaden

 

ZWEMBADEN – ROMANA LINE


De zwembaden uit de ROMANA Line zijn uitgerust met een klassieke halvemaan inlooptrap met ‘schouders’. De bovenste traptrede heeft een zogenaamd startblok waar optioneel een jetstream – voor een krachtige zwemtraining – geplaatst kan worden. Een ROMANA zwembad is hét model voor de tuin in landelijke of mediterrane stijl. Het ultieme vakantiegevoel gewoon in uw eigen achtertuin!

zwembad_romana_blok_5 Alles over ROMANA zwembaden

ZWEMBADEN – ERGONOMIC LINE


De compacte zwembaden van de ERGONOMIC Line zijn uitermate geschikt voor de wat kleinere tuin. Ze zijn namelijk net geen 8 meter lang en hebben een breedte van 3,5 meter. Deze zwembadlijn biedt keuze uit twee modellen. Een rechthoekig model met verschillende mogelijkheden qua hoektrappen of een rechthoekig model met een halfronde trap zoals hier op de foto.

zwembad_ergonomic_blok_6Alles over ERGONOMIC zwembaden

Enkele Starline zwembaden door Vissers aangelegd

starlien carre 90+ drunen (2)

starline carre 100+ uden

schaijk carre 80+ (3)