Zwembaden

Een prachtig zwembad voor in de tuin

Het is voor velen een lang gekoesterde wens. Een eigen zwembad om elke dag optimaal van te kunnen genieten. Een binnenzwembad of een buitenzwembad. Het maakt uw thuis tot een heerlijk zwemparadijs. Ontspanning en plezier voor het hele gezin. Wanneer u maar wilt. Starline is al decennia een begrip op zwembadgebied, in binnen- en buitenland. Starline zwembaden zijn van Nederlands fabrikaat en hebben een ongeëvenaarde kwaliteit. Bovendien garandeert de zekerheid van de Starline Group u jarenlang zorgeloos zwemplezier.

Starline zwembaden


Denkt u erover een zwembad aan te schaffen voor in uw tuin of binnenruimte? De polyester zwembaden van Starline zijn verkrijgbaar in diverse modellen, afmetingen en kleuren. Uw wensen en eisen bepalen welke zwembad het beste bij u past. Kiest u voor een binnenzwembad zodat u het hele jaar door kunt zwemmen in de privacy van uw eigen huis? Of wenst u liever een zwembad voor in de tuin zodat u kunt genieten van de seizoenen? zwembad_nexxt_blok_1 Starline zwembaden

Renovatie zwembaden


Vissers zwembaden heeft zich gespecialiseerd in het renoveren van oude versleten zwembaden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u reeds in de offerte fase duidelijk maken wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Wanneer het zwembad is gerenoveerd heeft u een zwembad welke met de nieuwste materialen en looks weer 25 jaar probleemloos meekan.

folie en trap renovatie drunen (1)

Renovatie zwembaden

Bouwkundige zwembaden


Het bouwkundige folie bad biedt veel keus in afmetingen, inbouw delen en accessoires. U heeft daarmee veel mogelijkheden om het bad naar uw eigen wensen aan te passen.

Het bouwen vereist groot vakmanschap en kan maar beter aan de professionele zwembadbouwer worden overgelaten. Waarom zou u voor een bouwkundig zwembad kiezen van Vissers Zwembaden?

7

Bouwkundige zwembaden

Zwemvijvers


Het natuurlijk zwembad functioneert geheel zonder chloor of andere chemicaliën en biedt toch het grootst mogelijke zwem plezier in glashelder water. Of u nu een klassieke zwemvijver wenst of een design zwemvijver same met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing. Zwemvijvers zijn vijvers welke op een esthetisch verantwoorde manier geïntegreerd kunnen worden in een nieuwe of bestaande tuin.

Zwemvijver

Zwemvijvers