Zwembadwinkel

Vissers Zwembaden is een exclusieve zwembadwinkel in Den Bosch waar u terecht kunt voor binnen- en buitenzwembaden, whirlpools, sauna’s en infraroodcabines. Wij zijn een erkend dealer van het merk Starline en verzorgen naast de installatie van zwembaden ook de afwerking rondom het zwembad. Denk hierbij aan bestrating, een poolhouse, de installatie van accessoires zoals duikplanken en ingebouwde zwembadverlichting en nog veel meer.

Alles onder één dak in onze zwembadwinkel

In onze zwembadwinkel in Den Bosch vindt u alles onder één dak:

Bekijk onze recente projecten voor diverse voorbeelden van door ons aangelegde zwembaden in verschillende plaatsen in Brabant (Den Bosch, Rosmalen, Heusden, Vught, Berkel-Enschot en andere plaatsen in deze regio). U kunt rekenen op een zwembadwinkel die u complete service biedt en een zwembad – inclusief de gewenste benodigdheden – volledig op maat realiseert.

Vraag naar aanvullende informatie

Als u graag meer informatie ontvangt over onze werkwijze of producten, neemt u vrijblijvend contact op met onze zwembadwinkel in Den Bosch. U kunt ook een afspraak inplannen via 085-1050005, zodat onze medewerkers uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen. Tevens kunt u uw vragen aan ons stellen via het e-mailadres: sales@visserszwembaden.nl