Zwembadbouwer

Vissers Zwembaden is een zwembadbouwer in Brabant die zich heeft gespecialiseerd in folie- en Monoblock zwembaden. Bovendien is Vissers zwembaden erkend Starline dealer. Wij bieden u zekerheid door enkel te werken met speciaal opgeleide en gedreven vakmensen. Samen met Bouwbedrijf Vissers verzorgen wij niet alleen de installatie van zwembaden, whirlpools en sauna’s, maar ook renovatie projecten.

Folie- en Monoblock zwembaden
Zwembadbouwer Vissers Zwembaden heeft al veel folie- en Monoblock zwembaden in heel Brabant gebouwd. Op deze site vindt u voorbeelden van baden die wij gerealiseerd hebben in Rosmalen, Vught, Oisterwijck, Breda en vele andere plaatsen. Als u niet weet welk type zwembad het beste bij u past, helpen wij u graag verder. Kom eens langs in onze showroom in Den Bosch voor een deskundig advies.

Informatie
Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom of bel voor een afspraak naar telefoonnummer 085-7325583. U kunt uw vragen ook stellen via e-mail. Ons e-mailadres is: sales@visserszwembaden.nl. Wij reageren zo spoedig mogelijk.