Zwembadbouwer

Vissers Zwembaden is een zwembadbouwer uit Den Bosch die zich heeft gespecialiseerd in folie- en Starline Monoblock zwembaden. Ons bedrijf is dan ook erkend Starline dealer. Wij bieden u zekerheid van kwaliteit door enkel te werken met speciaal opgeleide en gedreven vakmensen. Samen met Bouwbedrijf Vissers verzorgen wij niet alleen de installatie van zwembaden, whirlpools en sauna’s, maar ook renovatieprojecten.

Als zwembadbouwer zijn we gespecialiseerd in folie- en Monoblock zwembaden

Zwembadbouwer Vissers Zwembaden uit Den Bosch heeft al veel folie- en Monoblock zwembaden in heel Brabant gebouwd. Op deze website vindt u voorbeelden van zwembaden die wij gerealiseerd hebben in Rosmalen, Vught, Oisterwijck, Breda en vele andere plaatsen. Dit deden we regelmatig met onze samenwerkingspartners, zoals Anne Laansma. Ook hebben we veel zwembadrenovaties in Brabant uitgevoerd. Als u niet weet welk type zwembad het beste bij u past, helpen wij u graag verder. Kom eens langs in onze showroom in Den Bosch voor een deskundig advies. Bent u op zoek naar toebehoren voor uw zwembad of wilt u ons als zwembadbouwer inschakelen voor een poolhouse? Ook hiervoor hebben wij de juiste vakkennis opgebouwd.

Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs

Breng een bezoek aan onze showroom om inspiratie op te doen of bel voor een afspraak naar telefoonnummer 085-1050005. U kunt uw vragen ook stellen door een bericht te sturen naar het e-mailadres sales@visserszwembaden.nl. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw vragen en vertellen u over de mogelijkheden wanneer u ons inschakelt als zwembadbouwer.