Tuinrenovatie

Wilt u uw hele tuin eens op de schop nemen en klinkt een tuinrenovatie u als muziek in de oren? Schakel dan Vissers Zwembaden uit Den Bosch in. Wij verbouwen uw tuin en maken er een heuse wellness tuin van. U bent bij ons verzekerd van een gedegen aanpak, snelle service en een prachtig eindresultaat.

Tover uw tuin om in een wellness tuin middels een complete tuinrenovatie

Wanneer u uw tuin laat verbouwen door Vissers Zwembaden toveren wij uw tuin om tot een wellness tuin. Met een wellness tuin bedoelen we een tuin met alles erop en eraan: van whirlpool tot zwembad en van mooie terrassen tot sauna’s. Het is allemaal mogelijk. Vertel ons uw wensen en wij realiseren het door middel van een complete tuinrenovatie.

We nemen al uw zorgen uit handen

Vissers Zwembaden neemt alles omtrent uw tuinrenovatie uit handen. Na het in kaart brengen van uw wensen en ideeën gaat onze vaste tuinontwerper aan de slag en stellen we een eindplan op met eindprijsopgaaf. Zo weet u precies wat het verbouwen van uw tuin gaat kosten. Daarnaast sturen we alle onderaannemers aan. Van grondwerker tot loodgieter, wij onderhouden het contact en zorgen ervoor dat uw tuinrenovatie spoedig verloopt.

Officiële Starline Dealer

Bij Vissers Zwembaden zijn we een officiële dealer van Starline. Starline is dé marktleider in de Benelux en fabrikant van hoogwaardige zwembaden en whirlpools. Starline zwembaden en whirlpools staan bekend om hun luxe uitstraling en uitstekende kwaliteit. Dit geldt ook voor hun sauna’s. Daarnaast biedt dit merk een levenslange garantie op de toplaag en kuip van het zwembad. Doordat wij een officiële dealer van dit merk zijn, kunnen wij u elk product leveren, installeren en onderhouden.

Kom langs of neem contact met ons op!

Wilt u uw tuin laten verbouwen en het gevoel van een wellness creëren? Neem dan contact met ons op voor een professionele tuinrenovatie. Dit doet u via het telefoonnummer 085-1050005 of via het e-mailadres sales@visserszwembaden.nl. Of kom langs in onze uitgebreide showroom aan de Afrikalaan in ’s-Hertogenbosch. Samen met u brengen we uw wensen in kaart en realiseren we tuin van uw dromen.