Sundance® Spas

Sundance® Spas


De onbetwiste toplijn onder de spa’s is de Starline whirlpool made by Sundance®. Al sinds 1979 zet Sundance® de norm voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Geavanceerde technologie, innovatieve, ontwikkeling en spetterende vormgeving vormen het tastbaar bewijs van deze spa in optima forma.

Jets


De massagejets in een Starline Sundance staan garant voor de meest complete hydrotherapeutische massage op whirlpool-gebied. In een Starline Sundance Spa heeft iedere jet dan ook een eigen specifieke functie gekregen. Er worden vele typen jets gecombineerd, met elk een eigen massagewijze.

Lees meer

Constructie


Sundance levert whirlpools die louter met topkwaliteit onderdelen gebouwd worden, ontworpen en vervaardigd onder veeleisende normen. De gepatenteerde Rigid Bond kuip van de Starline Sundance Spa is gemaakt uit drie lagen, is bijzonder sterk en heeft de eigenschap warmte goed vast te houden.

Lees meer

Sundance® Spas 880 serie


Begin een dagelijks ritueel van hydrotherapie en voeg luxe aan uw ambiance toe met een prachtig vormgegeven, optimaal presterende spa uit de 880 serie. Bij deze serie horen de topmodellen van de Sundance® lijn, zo ook ons paradepaardje, de Maxxus™.

Lees meer

Sundance® Spas 780 serie


Een whirlpool uit de 780 serie biedt het allemaal: zorgeloos genieten, betrouwbaarheid én de weldaad van hydrotherapie. De veel geroemde deskundigheid van Sundance® Spas op het gebied van design en techniek komt ieder model ten goede.

Lees meer

Sundance® Spas 680 serie


Deze unieke serie is ontworpen voor ieder budget en door de opvallende vormgeving past de whirlpool in elke tuin. De 680 serie is sinds kort te bezichtigen in het Starline Zwembad Infocentrum. Ook bij deze serie bent u verzekerd van uitzonderlijk comfort, presentatie en stijl van Sundance®.

Lees meer