Whirlpools van Starline

Starline whirlpool modellen

Starline whirlpool biedt een zeer ruime range Spa modellen. Door het zorgvuldige
ergonomische ontwerp is er altijd een spa die voldoet aan uw wensen. Dit betekent dat u de juiste ondersteuning heeft tijdens en na de hydromassage.

Geschikt voor ieder lichaamstype

Daarnaast is bij het ontwerp rekening gehouden met verschillende lichaamslengtes. Groot of klein, Serena whirlpools bieden voor iedereen een comfortabele positie. Elke lig- en zitplaats biedt daarbij een specifieke massage. Zo kan uw lichaam van top tot teen worden gemasseerd. Let er vooral goed op dat u in zitplaatsen goed tot uw nek in het water zit om ook in de wintermaanden optimaal van de Spa te kunnen genieten.

Starline whirlpool – Savannah


starline-whirlpool-savannah-web

Afmeting155 x 216 x 77 cm
Indeling2 zitplaatsen, 1 ligplaats
De Savannah is een compacte spa en heeft een zeer efficiënte indeling. Mede vanwege de geringe hoogte is deze spa eenvoudig te plaatsen. In de spa kunt u kiezen om naast elkaar of tegenover elkaar te zitten. De ruime ligplaats is uitgerust met een ontspannende been- en rugmassage.

Specificaties spa Savanna

Starline whirlpool – Lisa


Afmeting206 x 206 x 89 cm
Indeling4 zitplaatsen, 1 ligplaats
De Lisa spa brengt het beste van twee werelden samen door de combinatie van een ergonomisch ontwerp in een spa die in afmeting maar net iets meer dan twee bij twee meter is.

Specificaties spa Lisa

Starline whirlpool – Augusta


Afmeting216 x 216 x 92 cm
Indeling5 zitplaatsen, 1 ligplaats
De Augusta is groot genoeg voor de hele familie, maar ook zo compact dat deze spa in vrijwel iedere tuin of op elk (dak)terras kan worden geplaatst. De kenmerkende strakke en moderne vormgeving zorgt voor veel bewegingsruimte en is daardoor ook prettig voor kinderen.

Specificaties Starline whirlpool Augusta

Starline whirlpool – Julia


Afmeting216 x 216 x 91 cm
Indeling4 zitplaatsen, 1 ligplaats
De Julia heeft zeer royale en comfortabele zittingen en een ligplaats op basis van een voorgevormd design van de zittingen. Het ergonomische ontwerp van deze spa zorgt voor de juiste ondersteuning tijdens de intense hydromassage.

Specificaties Starline whirlpool Julia

Starline whirlpool – Laura


Afmeting232 x 232 x 96 cm
Indeling4 zitplaatsen, 2 ligplaats
De Laura heeft een uniek ontwerp met twee ligplaatsen naast elkaar. Beide ligplaatsen hebben een individuele voetmassage en een verschillende vormgeving. De impact-jet, in zijn grootste formaat, zorgt voor een intense massage van de onderrug of de benen

Specificaties Starline whirlpool Laura

Starline whirlpool – Sophia


Afmeting232 x 232 x 96 cm
Indeling5 zitplaatsen, 1 ligplaats
De Sophia is een zeer ruime spa met verschillende typen zitplaatsen, voorzien van de meest uiteenlopende massage mogelijkheden. De kuip- en bankzittingen zijn royaal en variëren in diepte. U kunt zowel naast elkaar als tegenover elkaar zitten.

Specificaties Starline whirlpool Sophia

Starline whirlpool – Flora


Afmeting245 x 245 x 102 cm
Indeling5 zitplaatsen, 1 ligplaats
De Flora is het ruimste model uit de Starline whirlpool serie en behoort momenteel zelfs tot de grootst verkrijgbare spa’s. De zittingen zijn extra diep, waardoor de Flora ook voor personen met een groter postuur zeer comfortabel is. Het grote aantal jets laat u genieten van een uitgebreide massage.

Specificaties Starline whirlpool Flora

Starline whirlpool – Anna


AfmetingØ238 x 98 cm
Indeling6 zitplaatsen
De Anna is een zeer ruime en luxe spa welke voldoende ruimte biedt om te ontspannen. De organische ronde vorm is niet alleen zeer esthetisch, het is ook de perfecte vorm om gezellig en sociaal samen te zijn met vrienden en familie.

Specificaties Starline whirlpool Anna