Serena whirlpool ontwerp

Serena whirlpool Ontwerp

Een Serena whirlpool is zo ontworpen dat deze zowel ergonomisch als qua uitstraling bij uw persoonlijke situatie past.

De ergonomie

Door het zorgvuldige ergonomische ontwerp is er altijd een spa die voldoet aan uw wensen. Daardoor geniet u altijd van de juiste ondersteuning tijdens en na de hydromassage.

Bij het ontwerp is daarnaast ook rekening gehouden met verschillende lichaamstypen. Of u nu groot bent of klein, whirlpools van Starlin bieden voor iedereen een comfortabele positie.

Elke lig- en zitplaats biedt daarbij een specifieke massage. Zo kan uw lichaam van top tot teen worden gemasseerd. Let er goed op dat u in de zitplaatsen goed tot uw nek in het water zit. Dan zult u in de wintermaanden optimaal genieten van uw spa.

Het design

Omkasting Voor de buitenkant, oftwel de omkasting van de spa, wordt Canadees cederhout van de hoogste kwaliteit gebruikt. De keuze voor dit hout zorgt voor een stijlvolle, natuurlijke en karakteristieke uitstraling. De natuurlijke oliën in het hout maken het tot een duurzaam en waterafstotend materiaal dat alle weersinvloeden, aantastingen door insecten en bederf doorstaat. Een lange levensduur van het hout is daarmee gegarandeerd. Deze unieke eigenschappen maken het natuurlijke materiaal zeer geschikt voor een Serena whirlpool.

De cederhouten omkasting is standaard verkrijgbaar in 2 natuurlijke kleuren hout (Red ceder of Grey wash). Om tot een echte persoonlijke keuze te komen is de houten buitenkant in meer dan 200 RAL kleuren verkrijgbaar. Uw spa past hiermee altijd bij het ontwerp van uw tuin of interieur.

Acryl kuip De binnenkant van de spa is gemaakt van acryl. Dit materiaal is UV-bestendig, kleurvast en bestand tegen krassen en stoten. Het gladde oppervlak is makkelijk schoon te houden. Voor de kuip kunt u uit een breed kleurenpalet in hoogglans of het krasvaste mineraalachtige acryl kiezen.

inbouw4ssInbouwen Het is mogelijk uw spa volledig in uw tuin te integreren door deze in te bouwen. Onze Serena whirlpool dealers adviseert u graag over de mogelijkheden.