Zwembadafdekking

Een zwembadafdekking is dé oplossing om uw zwembad te beschermen tegen de elementen en vergroot de veiligheid van uw bad. Een zwembad dat blootgesteld wordt aan weer en wind zal sneller vervuilen. Een zwembadafdekking biedt direct enorm veel voordelen en vraagt zeer weinig inspanningen. Wanneer u het bad niet gebruikt sluit u eenvoudigweg de (automatische) zwembadafdekking. Dit bespaart een flinke portie onderhoud en vermindert het energieverbruik en daarmee de kosten. Ook is uw zwembad veilig afgesloten voor spelende kinderen en huisdieren.

Ondergrondse afdekking


zwembadnis
Geavanceerde techniek en een speciale nis in het zwembad maken het mogelijk het Starline Roldeck in zijn geheel onder de waterspiegel te plaatsen en zodoende onzichtbaar onder het terras te verwerken. Hierdoor lijkt het alsof de afdekking uit het niets verschijnt.

Lees meer

Zwembad lamelllen


polycarbonaat-lamellen-zwembadafdekking
Starline biedt diverse soorten Roldeck lamellen. Zo kiest u altijd de lamel die past bij de omstandigheden van uw binnen- of buitenzwembad en het interieur of exterieur. De lamellen zijn leverbaar in diverse kleuren, ondoorzichtig of transparant en een solar-uitvoering.

Lees meer

Diverse afdekkingen


Natuurlijk zijn er voor elk budget en zwembad verschillende afdek mogelijkheden. Wij leggen u graag uit welke afdekking het best tot zijn recht komt op uw bestaande bad. Ook leveren wij diverse winter afdekkingen.

Lees meer