De filter installatie

Het belangrijkste van uw zwembad zal de filterinstallatie zijn , deze installatie is de motor van het zwembad. Vissers Zwembaden plaatst bij alle zwembaden een Starline filterinstallatie welke al het vuil uit het water filtert. Deze zandfilter installatie zal eens per week met een handmatige handeling gespoeld moeten worden, natuurlijk is dit ook geheel automatisch mogelijk. De zand filterinstallatie kan altijd uitgebreid worden met waterbehandeling en of verwarming.

De laatste jaren speelt vissers zwembaden erg in op energie zuinige zwembaden, het zwembad zelf zal geheel geïsoleerd worden en de filterinstallatie zal voorzien worden, indien gewenst, van een frequentie geregelde zwembad pomp. Het principe van deze pomp is dat deze op een hoog toerental draait bij een open deck en op een laag toerental bij een gesloten deck. Met deze pomp kunt u een stroombesparing realiseren van ± 275€ per zwemseizoen zonder afbreuk te doen aan de filtratie.

Wij kunnen de filter uitbreiden naar gelang uw wensen , ook qua filtervulling zijn er diverse mogelijkheden . Vissers zal in het persoonlijke gesprek alle voor en nadelen en mogelijkheden met u doornemen om zo voor uw situatie de beste keuze te kunnen maken.

Vissers Zwembaden plaatst bij alle klanten dezelfde Starline apparaten om zo qua service en reserve onderdelen altijd snel te kunnen handelen.

Toebehoren filter installatie

Filter1

Filter4

Filter3

Filter6

Filter5