Vissers Zwembaden B.V.
's-Hertogenbosch

Starline whirlpool – perfect voor binnen & buiten

Totaalprojecten voor uw tuin
Marktleider in de Benelux
Erkend Starline-dealer

Wilt u een eigen zwembad ontwerpen?

Starline whirlpool: kwaliteit, vakmanschap en innovatie

Starline whirlpools worden met de hand vervaardigd door specialisten met jarenlange ervaring. Hoogwaardige en natuurlijke materialen worden hierbij toegepast in combinatie met de laatste stand van de techniek. Duurzaamheid en innovatie zijn de kernbegrippen om comfortabel en bewust te kunnen genieten.

Bewust ontspannen kan met Starline whirlpool omdat onderhoudsvriendelijke, energie- en waterbesparende innovaties zijn ontwikkeld. Uw persoonlijke wensen staan daarbij voor ons altijd centraal, zowel voor als na de aanschaf.

Luxe whirlpools

Hydrotherapie wordt al duizenden jaren toegepast, van de gemeenschappelijke badhuizen in het oude Rome tot de natuurlijke warmwaterbronnen die zo geliefd waren bij de Indianen. Vandaag de dag is een whirlpool dé plek om een hydrotherapie te ervaren en samen te zijn met familie en vrienden.

Whirlpools die voldoen aan uw wensen

Een whirlpool betekent iets extra’s voor lichaam en geest. De mogelijkheid elke dag een moment te kunnen nemen om te ontspannen met familie, vrienden of alleen, met uw favoriete muziek en de masserende werking van het bruisende water. Er zijn diverse extra opties mogelijk. Onder meer op esthetisch vlak en voor het zit- en/of ligcomfort. U kiest wat bij uw levensstijl past.

De voordelen van een Starline whirlpool op een rij:

Europese kwaliteit

• De betrouwbaarheid van een Europees product
• Ontwerp op basis van Europese behoeften
• Met zorg en met de hand gemaakt van kwaliteitsproducten

Duurzaam

• Milieu- en gebruiksvriendelijker dan andere spa’s
• Energiezuinig door de viervoudige isolatie
• Uitvoerig getest door TNO & TÜV

Personalisatie naar uw wensen

• Geheel op basis van uw wensen en behoeften samen te stellen
• Optimale ontspanning, massage en entertainment: keuze uit diverse pakketten

Onze zwembaden


Starline Zwembaden

De zwembaden van Starline zijn verkrijgbaar in diverse modellen, afmetingen….

Bouwkundige Zwembaden

Vissers Zwembaden, specialist in bouwkundige foliezwembaden, biedt een uitgebreide keuze aan afmetingen..

Sterck Zwembaden

De Sterck zwembaden, vervaardigd uit Polystone worden op maat gemaakt als één geheel…

Renovatie Zwembaden

Na de renovatie geniet u van een zwembad dat dankzij de toepassing van de nieuwste materialen…

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

Bent u benieuwd hoe u uw eigen wellness kunt creëren met een Starline whirlpool? Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Den Bosch, ook wanneer u whirlpool wilt combineren met bijvoorbeeld een Starline sauna. Hier vindt u tevens alle Starline Monoblock zwembaden en toebehoren. Wilt u eerst contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte? Dat kan via 085-1050005 of sales@visserszwembaden.nl.

Nova Line

Kenmerken van de Starline NOVA Zwembaden

Strak Design: De NOVA zwembaden, ontworpen door het Starline team, kenmerken zich door strakke lijnen, scherpe hoeken en vrijwel geheel verticale wanden. Deze designkeuzes weerspiegelen een pure en elegante eenvoud.

Hoge Waterlijn: Elk NOVA zwembad heeft een unieke hoge waterlijn, die tot aan de randtegel reikt, voor een naadloze en stijlvolle uitstraling.

Innovatieve Inlooptrappen: Voor het compacte NOVA 60 model bieden we de NOVA inlooptrap, met de mogelijkheid voor subtiele ledverlichting. De grotere modellen, zoals de NOVA 80, 100 en 120, kunnen worden uitgerust met een zwevende trap van Corian, een harde marmerachtige kunststof met een clean en sprankelend effect.

Unieke Watercirculatie: De slimme plaatsing van inspuiters zorgt voor een optimale watercirculatie, wat bijdraagt aan de helderheid en hygiëne van het zwembad.

Beschikbare Afmetingen en Modellen
NOVA 60: 6 x 3 x 1,5 m
NOVA 80: 8 x 4,10 x 1,5 m
NOVA 100: 10 x 4,10 x 1,5 m
NOVA 120: 12 x 4,10 x 1,5 m

Neem contact op via 085-1050005 of sales@visserszwembaden.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken in onze showroom in Den Bosch.

Dit zal sluiten in 0 seconden

INFINTY Line

Kenmerken van de Starline INFINITY Zwembaden

Naadloze Integratie: Elk INFINITY zwembad is ontworpen om naadloos op te gaan in zijn omgeving, met een wateroppervlak dat gelijk is aan het terrasniveau. Dit creëert een betoverend spiegeleffect en een gevoel van eindeloosheid.

Esthetisch en Functioneel Design: Strakke lijnen, scherpe hoeken, en verticale wanden definiëren de bassins, resulterend in een elegante en allurevolle uitstraling.

Zwevende Designtrap: Verkrijgbaar in vijf kleuren, deze innovatieve trap kan flexibel worden geplaatst, waardoor het een opvallend element in elk zwembad is.

Beschikbare Maten
INFINITY 80: 8 x 4,10 x 1,6 m
INFINITY 100: 10 x 4,10 x 1,6 m
INFINITY 120: 12 x 4,10 x 1,6 m

Neem contact op via 085-1050005 of sales@visserszwembaden.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken in onze showroom in Den Bosch.

Dit zal sluiten in 0 seconden

ESSENTIAL Line

Kenmerken van de Starline ESSENTIAL Zwembaden

Ruime Inlooptrap: Elk zwembad in de Essential Line beschikt over een ruime inlooptrap over de volledige breedte, wat bijdraagt aan een open en tijdloos karakter.

Verscheidenheid in Ontwerp: De zwembaden zijn beschikbaar met of zonder Roldecknis, waardoor ze aanpasbaar zijn aan diverse stijlvoorkeuren en behoeften.

Veiligheid en Comfort: Voorzien van een sta-rand op 90cm diepte voor extra comfort en een veiligheidsrand ter ondersteuning van de Roldeck TM zwembadafdekking, combineren deze zwembaden veiligheid met luxe.

Beschikbare Modellen in de Essential Line

SC100: 10 x 4 x 1.5 m - ruim en elegant, beschikbaar in diverse kleuren.
SC90: 9 x 4 x 1.5 m - combineert stijl met functionaliteit, perfect voor elke tuin.
SC80: 8 x 4 x 1.5 m - compacte luxe, ideaal voor kleinere ruimtes.

Neem contact op via 085-1050005 of sales@visserszwembaden.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken in onze showroom in Den Bosch.

Dit zal sluiten in 0 seconden

URBAN ACTIVE Line

Kenmerken van de Starline URBAN ACTIVE Zwembaden

Compact en Functioneel: Het Starline Urban Active zwembad is ideaal voor de stadstuin, met compacte afmetingen die ruimtebesparend en toch voldoende voor ontspanning en zwemplezier zijn.

Ontworpen voor Endless Swimming: Speciaal ontwikkeld om een Starline Endless Swimming systeem te integreren, biedt het Urban Active zwembad de perfecte oplossing voor sportieve zwemmers in de stad.

Comfort en Ontspanning: Naast zijn functionaliteit voor actief zwemmen, biedt het Urban Active zwembad ook ingebouwde zitplaatsen voor ontspanning en verkoeling, ideaal voor momenten van rust.

Beschikbare Afmetingen en Modellen

URBAN ACTIVE: 4,5 x 2,5 x 1,35 m - perfect voor de compacte stadstuin, met een design dat luxe en comfort combineert.

Neem contact op via 085-1050005 of sales@visserszwembaden.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken in onze showroom in Den Bosch.

Dit zal sluiten in 0 seconden

DYNAMIC Line

De Starline Dynamic Line: het grootste bad uit de Monoblock serie, verkrijgbaar bij Vissers Zwembaden in Brabant. Met een indrukwekkende lengte van elf meter, biedt dit royale zwembad ruime keuze in inlooptrappen en een luxe uitstraling, perfect voor elke ruime tuin.

De verschillende trappen van de Starline Dynamic Line

De Dynamic Line biedt verschillende trapopties, waaronder:

Hoektrap: Compact en ruimtebesparend, ideaal voor de baantjeszwemmer.

Loungetrap: Combineert inlopen met een ondiep plateau voor ontspanning en plezier.

Inhangtrap: Maximale zwemruimte door de afwezigheid van een vaste trap.

Starline Dynamic Line met Roldecknis voor zwembadafdekking

Elk zwembad uit de Dynamic Line is voorzien van een Roldecknis voor een onzichtbare afwerking van de zwembadafdekking, die volledig onder het terras verdwijnt.

Beschikbare Modellen in de Dynamic Line

SDLL110+: 11 x 4 x 1,5 m - Loungetrap links

SDCLR110+: 11 x 4 x 1,5 m - Hoektrap links en rechts

SDCL110+: 11 x 4 x 1,5 m - Hoektrap links

SDCR110+: 11 x 4 x 1,5 m - Hoektrap rechts

SD110+: 11 x 4 x 1,5 m - Zonder trap

Meer weten over de Starline Dynamic zwembaden, aanpassingsmogelijkheden, en prijzen? Bezoek onze showroom in Den Bosch of neem contact op via 085-1050005 of sales@visserszwembaden.nl.

Dit zal sluiten in 0 seconden

ESSENTIAL XCITE Line

De Essential Xcite Line van Starline kenmerkt zich door een tijdloos design dat moeiteloos samengaat met elke tuinstijl, waardoor het een veelzijdige keuze is voor iedere tuin.

Kenmerken van de Essential Xcite Line

Geïntegreerd Loungeplateau: Ontspan in stijl op het comfortabele loungeplateau, naadloos geïntegreerd in het zwembad.

Hoge Waterlijn: Een elegante hoge waterlijn die net onder de randstenen ligt, zorgt voor een modern en gestroomlijnd uiterlijk.

Brede Inlooptrap: De volledige breedte van het zwembad wordt benut met een brede inlooptrap, die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Specificaties van de Essential Xcite Line

Lengte: 8m | 9m | 10m

Breedte: 4m

Diepte: 1,50m

Veiligheidsrand: Ja

Roldeck® Integratie: Ja

Sta-rand: Ja

Trappen: Geïntegreerd

Waterdichtheid Vinylester: Levenslange garantie

Ontdek meer over de Essential Xcite Line en andere zwembadoplossingen bij Vissers Zwembaden. Bezoek onze showroom in Den Bosch of neem contact op via 085-1050005 of sales@visserszwembaden.nl voor persoonlijk advies en informatie.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Starline Economy Line

Ontdek de compacte zwembaden van Starline Economy, ideaal voor de kleinere tuin en beschikbaar bij Vissers Zwembaden in Den Bosch. Deze lijn biedt twee veelzijdige modellen, perfect aangepast aan de beperkte ruimte.

Kenmerken van de Starline Economy Zwembaden

De Starline Economy zwembaden zijn een uitstekende keuze voor tuinen met beperkte ruimte:

  • Lengte: 7 meter
  • Breedte: 3,5 meter
  • Diepte: 1,4 meter

Kies uit een rechthoekig model met diverse inlooptrappen of een model met een geïntegreerde halvemaan trap, beide verkrijgbaar met of zonder Roldeck.

Neem contact op met onze specialisten via 085-1050005 of sales@visserszwembaden.nl, of bezoek onze showroom in Den Bosch voor inspiratie en persoonlijk advies.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Classic Line Zwembaden

De Classic Line van Starline is de ideale zwembadlijn voor tuinen met een landelijke stijl. Deze zwembaden combineren een strak design met klassieke elegantie en zijn een prachtige toevoeging aan elke tuin.

Kenmerken van de Classic Line Zwembaden

Royale Romaanse Inlooptrap: Elk zwembad in deze lijn heeft een uitnodigende Romaanse inlooptrap met 'schouders', die een stijlvolle entree biedt.

Jetstream Optie: De eerste trede van de trap is uitgerust met een startblok voor een optionele Jetstream installatie.

Roldecknis: Optioneel uitgerust met een Roldecknis voor een onzichtbare afwerking van de zwembadafdekking.

Veiligheid in de Classic Line Zwembaden

Veiligheid staat voorop in de Classic Line, met een starand op 90cm diepte en een veiligheidsrand onder de waterspiegel voor extra bescherming.

Specificaties van de Classic Line Modellen

SR100+: 10.3 x 4 x 1.5 m - Met Romana trap

SR90+: 9.3 x 4 x 1.5 m - Met Romana trap

SR80+: 8.3 x 4 x 1.5 m - Met Romana trap

Ontdek meer over de Classic Line en andere zwembadoplossingen bij Vissers Zwembaden. Voor advies en informatie, neem contact op via 085-1050005 of sales@visserszwembaden.nl, of bezoek onze showroom in Den Bosch.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Starline City Line Zwembaden

De City Line van Starline, verkrijgbaar bij Vissers Zwembaden in Den Bosch, biedt compacte zwembadoplossingen perfect voor kleinere tuinen. Deze zwembadlijn bestaat uit verschillende modellen, allemaal met een vaste breedte van 3,5 meter en een diepte van 1,4 of 1,5 meter.

Kenmerken van de Starline City Line Zwembaden

Verschillende Modellen: Kies uit een model met een ronde trap die de vorm van het bad bepaalt, of een rechthoekig model met hoektrappen.

Optie voor Roldecknis: Beschikbaar met of zonder een Roldecknis voor een automatische zwembadafdekking die onder het terras verdwijnt.

Veiligheid en Comfort: Alle zwembaden zijn rondom voorzien van een sta-rand op 90 centimeter en een veiligheidsrand onder de waterspiegel.

Modellen in de City Line

SER77: 7,7 x 3,5 x 1,4 m - Zonder Roldecknis, Romana trap

SECR70: 7 x 3,5 x 1,5 m - Zonder Roldecknis, Hoektrap rechts

SER77+: 7,7 x 3,5 x 1,4 m - Met Roldecknis, Romana trap

SECR70+: 7 x 3,5 x 1,5 m - Met Roldecknis, Hoektrap rechts

SECL70+: 7 x 3,5 x 1,5 m - Met Roldecknis, Hoektrap links

Voor meer informatie over de City Line of andere zwembadoplossingen, neem contact op met Vissers Zwembaden via 085-1050005 of sales@visserszwembaden.nl. Bezoek onze showroom in Den Bosch voor een persoonlijke ervaring.

Dit zal sluiten in 0 seconden