Edinburgh limited edition

EDINBURGH LIMITED

EDITION

Zeer royale whirlpool met veel massage mogelijkheden

Personen6
Hydrojets51, roestvrij staal
24 uurs circulatiepompJa
RGB LED-verlichtingJa
Spa dekselJa
FSC gekeurd cederhoutJa

UNIEKE KENMERKEN

Karakteristiek vormgeving

Karakteristiek zwart ontwerp met markante details

Flexibel zitten

Ruime zittingen in diverse hoogten. Zit tegenover of naast elkaar.

Impact-jet

Intense massage van de rug en benen. Inclusief centrale voetmassage.

EDINBURGH LIMITED EDITION

Personen6
Zitplaatsen6
Ligplaatsen
KinderzitjeNee
Hoofdsteunen4
AfkoelzittingNee
Hydrojets51, roestvrij staal
Massagepomp(en)2 (2 snelheden)
‘Directional’ jets33
‘Twirl’ jets1
‘Roto’ jets8
‘Twin roto’ jets4
‘Rifled’ jets5
‘Multi massage’ jets

RVS hydrojets

Alle whirlpools zijn voorzien van roestvrijstalen hydrojets in diverse patronen en met een verschillende werking (WIRP).

Massagepomp(en) / Luchtregelaar(s) & Stromingsregelaar(s)

De luchtregelaars geven een zachte massage door middel van lucht. Met de stromingsregelaars stelt u de kracht van de water- of luchtstraal precies af zoals u dat prettig vindt.

Bediening via wifi

Serena Whirlpools zijn voorzien van wifi. Verbonden met een internetverbinding en met de beschikbare Whirlpool App wordt de whirlpool op afstand bediend, overal ter wereld via uw smartphone.

24-uurs circulatie

De 24-uur circulatiepomp zorgt ervoor dat het water continu wordt gecirculeerd. De massagepomp(en) staan in verbinding met de hydrojets.

Filtersysteem

Om te kunnen blijven genieten van kristalhelder en schoon water is elke whirlpool voorzien van een intern filtersysteem voor de filtratie van het water. Het systeem werkt met 1 of 2 filterpatronen.

Ozonator

Om het water gezond te houden en bacterievorming tegen te houden zijn de spa’s uitgerust met een ozonator die met een speciale ozoninjectie (Corona discharge) werkt.

Afvoer in de bodem

Moet het water vervangen worden? Dan kan dat eenvoudig via de waterafvoer in de bodem van de spa.

UV-bestendig en kleurvast

De whirlpoolkuip is gemaakt van UV-bestendig en kleurvast acryl. Het materiaal is bestand tegen krassen en stoten en is gemakkelijk schoon te houden.

Afsluiten en isoleren

De Serena cover is leverbaar in de kleuren grijs en bruin.

RGB LED-verlichting

Verander de kleur en de sfeer van uw whirlpool met de RGB LED-verlichting. De whirlpool is voorzien van een ledlamp met 6 kleuren.

FSC gekeurd cederhout

Elke Serena whirlpool is voorzien van een prachtige Cederhouten omkasting (de afwerking). Onze Canadese leverancier levert FSC gekeurd Cederhout. Zo bent u verzekerd van een duurzaam product uit een verantwoorde bron.

Duurzaam verwarmen

Het water in de whirlpool kan extra duurzaam worden verwarmd door de watertoevoer aan te sluiten op uw centrale verwarming. Hierdoor wordt het water sneller en efficiënter verwarmd. Dit levert een flinke energiebesparing op en is milieuvriendelijker. Elk whirlpool bad is voorzien van diverse elektrische aansluitmogelijkheden. Daarnaast zijn de Serena whirlpools allemaal standaard voorzien van een elektrische warmtewisselaar van 3kW.

Full foam isolatie

Alle whirlpools zijn zeer energiezuinig en standaard voorzien van een viervoudige isolatie voor een optimaal behoud van de warmte van het water.

ABS onderzijde

De whirlpools zijn aan de onderzijde beschermd tegen vuil en vocht door middel van een ABS beschermingsplaat.

Technische details

Afmetingen232 × 232 × 98 cm
Formaat deksel233 x 114 x 12/8 cm
Water inhoud1600 liter
Droog gewicht400 kg
Verwarming3kW
BesturingBalboa
KuipmateriaalAcryl Aritech
Filtratie1 x 5m²

Spa specificaties

24 uurs circulatiepompJa
RGB LED-verlichtingJa
WifiJa
Spa dekselJa
UV krasbestendig acrylicJa
FSC gekeurd cederhoutJa
BodemafvoerJa ( zwaartekracht)

Edinburgh Limited Edition

Het ontwerp van de Edinburgh Limited edition lijn is geïnspireerd op het klassieke bootontwerp. Een prachtig luxe whirlpool, waarvan er maar 10 geproduceerd zijn, handgemaakt met de kwaliteit van echt vakmanschap.

De kuip is beschikbaar in diverse kleuren en de buitenzijde van de whirlpool is afgewerkt met een omkasting matzwart plaatmateriaal, voorzien van verchroomde aansluitingen. De kenmerkende plint is verchroomd en voorzien van wit daglicht LED verlichting. De absolute finishing touch is de retro klok – voor het meten van de water temperatuur – op de voorzijde van de whirlpool.

De indeling van deze limited edition whirlpool is gebaseerd op de Edinburgh Line met verschillende zitplaatsen, voorzien van diverse efficiënte massagepatronen, voetmassages.

De Edinburgh Limited Edition, complete luxe whirlpool, zowel in uitstraling als functionaliteit.