Geschiedenis

Vissers zwembaden is in 1-10-1993 opgericht in Den Dungen door Cees Vissers en Ruben van Bladel. In de begin jaren werden vooral de bekende Jean Desjoyaux zwembaden gebouwd.

Vissers Zwembaden is in 2007 verhuisd naar de Afrika laan 11b te ‘s-Hertogenbosch, alwaar een nieuwe showroom en kantoren werden gerealiseerd. Vanaf deze locatie konden wij uitgroeien tot het bedrijf welke we nu zijn.

Sedert 2008 is Ruben van Bladel alleen eigenaar en zet hij het bedrijf voort zoals hij het in 1993 voor ogen had.

Vissers Zwembaden heeft 5 monteurs in dienst welke ieder zijn eigen specialiteit heeft en in de drukke toptijden zal veelal een beroep gedaan worden op onze vaste ervaren onderaannemers.

Vissers zwembaden heeft altijd als uitgangspunt gehad om bij elk project een en dezelfde ervaren ploeg op het project te plaatsen. Op deze manier zijn de werken en lijntjes voor een goede uitvoering zeer kort.

Vissers zwembaden heeft altijd zijn materialen ingekocht bij Starline. Een betrouwbare Nederlandse leverancier en is in 2008 gevraagd ster dealer te worden van de Starline monoblock zwembaden.

Onze hoofd taken heden ten dag zijn vooral het aanleggen van hoogwaterlijn folie zwembaden, renovatie werken en Starline monoblock zwembaden. Wij kunnen met trots dan ook zeggen dat wij in 2014 ons 450e zwembad hebben aangelegd.

De service dienst is de laatste jaren explosief gegroeid door onze afspraken en resultaten welke we altijd nakomen.

Trots zijn wij ook op het feit dat 75% van onze nieuwe klanten via een reeds eerder gerealiseerd project bij ons aankloppen.

25 jaar – Feest